【好去處】x Brava Java Coffee

⭐⭐⭐⭐⭐四星毛芝蓮肥北熱門推介💖💖

毛芝蓮評分 🅁🄰🅃🄸🄽🄶: (5分為最高,可有0.5分)

 🐶寵物友善:5/5 

😋食物:4/5

📸環境/打卡:4/5

 💰性價比:4/5 

👍🏻推介度:4/5

好消息,肥北終於完成最後一次覆診啦 🥹由手術到留院,到覆診發現有抗藥性,而家終於成功拆線啦🥰 醫生話佢啲針窿都埋得好靚,不過肥北目前行路都係吊吊下,唔肯用隻腳,希望可以盡快恢復啦☺️

拆完線我哋去咗元朗既Brava Java Coffee ,嗰頭好多Cafe,不過比餐廳嘅青花瓷設計吸引到🤍💙 好有異國風情😌餐廳以葡萄牙風做主題,menu /牆/餐具等等都用咗藍白色青花瓷設計,打卡一流。

食物種類多,以bagel為主,而咖啡種類上亦非常多,仲有好多咖啡豆可以買☕️聽講最近仲會加入肉醬千層麵等等既食物,望落好吸引!不過北媽呢排食少左肉,下次再來試試🥓

今次我地叫左個大啡菇芝士bagel同燕麥奶咖啡☕️Bagel咬落好煙靭,芝士加菇菇呢個組合都好正,咬落爆汁,咸香味十足。

咖啡轉左燕麥奶,可能拉花會困難啲無咁精繳🙈 不過一樣好滑口,咖啡帶點點堅果香,北媽好鍾意🤍 如果大家鍾意啲酸啲fruity d既咖啡,亦可以同staff講,揀唔同既咖啡豆🫘

狗狗雖然要坐店外,但都坐得好舒服,舖頭細細但又幾有人情味,好warm 既感覺。
staff仲好好,幫北北搬走啲雜物比我地影相,又幫手推bb車,太nice 了🫶🏻推介!

📍:元朗西菁街23號富達廣場地下118號舖

☎️:93234328

「友善級別」指南:
4  – 人寵共膳
3 – 能與主人室內同座
2 – 可手抱寵物
1 – 放在手推車/寵物袋